
Hovedretter
Bagt græskar med pekannødder, rå rosenkål og parmesandressing
Om det er til hverdag eller fest, til dig selv eller din gæst - mad er bare bedst! Derfor har vi også opskrifter til praktisk talt hvem og hvad som helst, som du kan dykke ned i her. Velbekomme.
Bagt græskar med pekannødder, rå rosenkål og parmesandressing
Risotto med knoldselleri
Scones med pastinak, timian og cheddar
Butterdejstærte med pærer og brie
Teriyakikylling med kål
Chokolade-banankage
Spinatpandekager med laks
Fastelavnsboller med mascarpone og kirsebær
Quesadillas med frisk tomatsalsa
Kartoffeltærte med bacon
Æble- og bærcrumble med havregryn og hasselnødder
Forårsruller med oksekød
Spaghetti med ovnbagte tomater og estragon
Rodfrugtkage med mascarpone
Rugbrød med varmrøget laks, agurk og krydderurter
Italiensk suppe med oksekød
Squashpasta med rejer og citron
Myslibarer med cashewsmør
Pastasalat med grønkålspesto