Grovboller med mandler og chokolade
(10 stk.)
25 g gær
3 dl mælk
2 spsk. smeltet smør
1 spsk. sukker
½ tsk. salt
100 g groft hvedemel (fuldkornshvedemel)
100 g havregryn
100 g finthakket chokolade
100 g finthakket mandler
250 g hvedemel
Rør gæren ud i mælken og tilsæt smør, sukker, salt, groft hvedemel, havregryn, chokolade og mandler. Rør melet i, ælt dejen godt sammen og stil den til hævning i en time. Form dejen til boller og lad dem efterhæve på bagepladen i 30 min. Bag bollerne ved 200° i 10-15 min.
Madopskrift: Lillian Martens
Find flere opskrifter her...
Fyldte nøddeboller
Chokoladekiks med jordbærfyld
Nemme teboller
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)