Opskrifter
Karins nemme nøddekage fyldt med god smag
Onsdag, 5. oktober 2011Opdateret 13. martsaf Karin B. Wittenborn
Nøddekagen kommer i mange versioner, og denne opskrift kommer fra vores læser Karin B. Wittenborn fra Sønderborg.

40 min
10 stk
Karins nemme nøddekage
150 g smør
150 g sukker
100 g mel
4 æg
1 tsk. bagepulver
100 g hakkede mandler
100 g hakkede hasselnødder
100 g hakkede valnødder
Fremgangsmåde
- Rør smør og sukker hvidt.
- Rør æggene i et ad gangen.
- Sigt mel og bagepulver sammen og rør det i dejen sammen med de hakkede nødder.
- Fyld dejen i en smurt 20 x 25 cm bradepande og bag kagen ved 180° nederst i ovnen i 35 min.
- Lad kagen afkøle, drys med flormelis og server evt. med lidt flødeskum.

Dessert & Kage
Kaffe-nøddekage

Dessert & Kage
Bradepandekage med kardemomme og vaniljesmørcreme