Nøddekage
150 g smør
150 g sukker
100 g mel
4 æg
1 tsk. bagepulver
100 g hakkede mandler
100 g hakkede hasselnødder
100 g hakkede valnødder
Rør smør og sukker hvidt og rør æggene i et ad gangen. Sigt mel og bagepulver sammen og rør det i dejen sammen med de hakkede nødder. Fyld dejen i en smurt 20 x 25 cm bradepande og bag kagen ved 180° nederst i ovnen i 35 min. Lad kagen afkøle, drys med flormelis og server evt. med lidt flødeskum.
Bageopskrift: Karin B. Wittenborn
PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET
Gør madlavningen lidt lettere med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Fås for 99 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Æblekage med toscalåg
Anitas superkage
Citronkage med mandelknas
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)