(48 stk.)
400 g blødt smør
2 dl sukker
4 dl muscovadosukker
2 æg
9 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
1 dl kakaopulver
400 g Marabou med Daim
1½ hakkede pistacienødder
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Pisk smør og sukker godt. Pisk æggene i et ad gangen. Bland mel, bagepulver, salt og kakao i en skål. Rør forsigtigt melblandingen i æggemassen. Hak chokoladen og nødderne og kom dem i dejen. Beklæd en bradepande på 25 x 40 cm med bagepapir og hæld dejen i. Bag kagen midt i ovnen ved 175° i 30-40 min. Lad kagen køle af i formen og skær den ud i ca. 48 stk.
Bageopskrift: Kristina Palmenäs
FARVERIGE MUFFINSFORME
Flotte muffinsforme i gul med bølget kant. Brug dem til dine hjemmelavede muffins, en lille forret eller en kugle is. Formene koster 129 kr. for 6 stk, og kan købes her... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Chokoparfait med daim
Tinas gulerodsdessert
Browniefudge-tærte
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)