Opskrifter

Dessertpirogger

Onsdag, 23. februar 2011af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Birgit Mikkelsen fra Egå. Se hendes opskrift på dessertpirogger her

(8 stk.)

1 pk. butterdej
1 ds. ferskner i både
2 spsk. ribsgelé
50 g marcipan
1 æg til pensling
1 spsk. perlesukker

Tilbehør
En god vaniljeis

Rul butterdejen ud og udstik 8-10 cm. store cirkler. Læg en ferskenbåd, lidt ribsgelé og marcipan på den ene halvdel af hver cirkel. Fold den anden halvdel over og klæb kanterne sammen med lidt sammenpisket æg. Pensl piroggerne med sammenpisket æg, drys med perlesukker og bag dem ved 200° i 15 min. Server piroggerne afsvalet med vaniljeis, fersken og lidt gelé.

Madopskrift: Birgit Mikkelsen


Find flere opskrifter her...
Citronsorbet
Pandekager med stegte æbler og figner
Flamberede dessertpandekager




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop