Cidermarineret flanksteak

(4 pers.)
30 min. + 2 timers marinering
800 g flanksteak
1 dl æblecider
½ dl soja
2 spsk. tomatpuré
1 spsk. paprika
2 fed presset hvidløg
Salt og peber
1 kg små kartofler
4 dl syrnet fløde
1 bdt. klippet purløg
1 finthakket skalotteløg
1 fed presset hvidløg
1 spsk. sød sennep
1 tsk. groft salt
Peber
Kom kødet i en frysepose sammen med en marinade rørt af cider, soja, tomatpuré og krydderier og lad det marinere på køl i mindst 2 timer. Vask kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Rør den syrnede fløde med purløg, løg, hvidløg, sennep, salt og peber. Skær kartoflerne i skiver og vend dem i dressingen. Steg bøfferne på en meget varm pande eller på grillen i 7 min. på hver side. Skær kødet i skiver og server med kartoffelsalat og en grøn salat.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SMART DEKORATIONSPEN
Pynt kager med den smarte dekorationspen fra Lékué. Køb den i shoppen for 169 kroner (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Ølmarineret flanksteak
Grillede revelsben med spidkartofler
Langtidsstegt svineskank
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)