Krydret oksetærte
Opskrift på krydret oksetærte
(4 pers.)
1 fuldkornstærtedej
400 g hakket oksekød
1 tsk. salt
1 løg
1 fed hvidløg
1 tsk. stødt spidskommen
1 spsk. tomatpuré
1 chili
½ dl mangochutney
3 æg
1½ dl cremefraiche
50 g revet cheddarost
Tilbehør
Salat
Fremgangsmåde til krydret oksetærte
Rul tærtedejen ud og læg den i en tærteform. Prik bunden og forbag den ved 200° i 15 min. Hak løget, brun kød og løg i en gryde og tilsæt salt, presset hvidløg, spidskommen, tomatpuré, hakket chili og chutneyen. Pisk æggene med cremefraiche og tilsæt osten. Fordel kødet i tærtebunden og hæld æggeblandingen over. Bag tærten i ovnen ved 175° i 30 min. Servér med en blandet grøn salat til.
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.