Sprøde havrekager

Søndag, 15. august 2010
af Redaktion
Lækre kager fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

(30 stk.)

50 g smør
100 g hvedemel
100 g havregryn
1 tsk. ingefær
1 strøget tsk. hjortetakssalt
125 g mørk farin
1 æg

Sådan gør du
Smuldr smør med hvedemel og havregryn. Tilsæt ingefær, hjortetaksalt, farin og æg, og ælt det hele sammen til en ensartet dej. Form 30 kugler af dejen og tryk dem flade med en gaffel.
Læg kagerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem midt i ovnen ved 200° i ca. 10-12 min. Afkøl kagerne på en rist.

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Pr. havrekage
229 kJ/55 kcal

Protein 0,9 g
Fedt 1,8 g
Kulhydrat 8,8 g
Kostfibre 0,4 g

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

Prøv flere opskrifter fra Familie Journals Slankeklub
Solbærsorbet
Prinsessemuffins
Sommermüsli