Daimkager
Ingredienser til Daimkager
(Ca. 20 stk.)
6 æg
300 g brun farin
200 g finthakkede hasselnødder
30 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
1 spsk. vaniljesukker
Pynt
100 g daimkugler
Tilbehør
Flødeskum og evt. jordbær
Fremgangsmåde
Pisk æg og sukker til en luftig masse. Bland de hakkede nødder, hvedemel, bagepulver og vaniljesukker og rør det i æggemassen. Beklæd en form på ca. 25 x 30 cm med bagepapir og hæld dejen i. Bag kagen ved 175° i ca. 30 min. Tag kagen ud, drys daimkuglerne over og lad den afkøle. Servér kagen med flødeskum og evt. jordbær eller hindbær.
Bageopskrift: Aase Dotterud
Find flere opskrifter her...
Daimkager med pistacienødder
Chokolademuffins