Opskrifter

Daimkager

Fredag, 10. marts 2017af Redaktion
Med både nødder og daimkugler kan det ikke andet end blive det rene guf

Ingredienser til Daimkager

(Ca. 20 stk.)

6 æg
300 g brun farin
200 g finthakkede hasselnødder
30 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
1 spsk. vaniljesukker

Pynt
100 g daimkugler

Tilbehør
Flødeskum og evt. jordbær

Fremgangsmåde

Pisk æg og sukker til en luftig masse. Bland de hakkede nødder, hvedemel, bagepulver og vaniljesukker og rør det i æggemassen. Beklæd en form på ca. 25 x 30 cm med bagepapir og hæld dejen i. Bag kagen ved 175° i ca. 30 min. Tag kagen ud, drys daimkuglerne over og lad den afkøle. Servér kagen med flødeskum og evt. jordbær eller hindbær.

Bageopskrift: Aase Dotterud

Find flere opskrifter her...
Daimkager med pistacienødder
Chokolademuffins

Flere bradepandekager

Kager i bradepande