Opskrifter

Pariserbøf

Lørdag, 28. november 2009af Redaktion
Klassisk middag på 20 minutter

(4 pers.)

600 g hakket oksekød
Salt og peber
75 g hakket, syltet rødbede
1 hakket løg
4 skiver franskbrød
4 æg
1½ dl hakket, bredbladet persille
40 g smør til stegning


Rør det hakkede kød med hakket rødbede og hakket løg. Form fire bøffer og drys med salt og peber. Smelt fedtstof på en pande. Tryk hver bøf godt ned i hver skive brød. Steg med kødsiden nedad først og så med brødsiden. Steg ved jævn varme, så det ikke bliver for brunt, men så bøfferne gennemsteges. Steg æggene til spejlæg på en anden pande. Drys med masser af hakket persille og læg et spejlæg øverst. Server med kold øl og evt. med grøn salat til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv også...
Millionbøf med mos
Grillet hakkebøf med peperonata


Klik her, hvis du vil prøve flere klassiske retter...