Svinekød i kokos med peanuts
Opskrift på svinekød i kokos med peanuts
(2 pers.)
2 dl basmatiris
4 dl vand
1 tsk. salt
280 g svinekød i tern
1 spsk. sesamolie
1 bdt. forårsløg
1 rød peberfrugt
150 g sukkerærter
1 spsk. rød karrypasta
1 ds. kokosmælk
Salt og peber
Evt. lidt majsstivelse
50 g saltede peanuts
Prøv også: Svinekød i grøn karry med peanuts
Sådan laver du svinekød i kokos med peanuts
Kog risene i saltet vand i 12 min.
Steg kødet gyldent i olien.
Rens forårsløgene og skær dem, peberfrugt og sukkerærter i strimler.
Tilsæt karrypastaen sammen med grøntsagerne, og lad det hele stege et par min.
Tilsæt kokosmælken og giv det et opkog. Jævn evt. retten med lidt majsstivelse og smag til med salt og peber.
Vend peanuts i retten og servér med ris og et stykke godt brød.
Prøv også: Svinekød i karry med grøntsager