Inges luksuskotelet
4-5 koteletter
½ kg kartofler
Salt og peber
3 dl fløde
1½ dl tomatpuré
4 løg
1 fed hvidløg
4-5 skiver bacon
250 g champignon i skiver
4-6 tomater i skiver
250 g frosne ærter
50 g smør
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Kom kartofler i en smurt bradepande, drys med salt og peber, hæld fløde rørt med tomatpuré over. Skær løg og hvidløg i skiver og læg dem over kartoflerne. Bank koteletterne, krydr med peber og læg dem over løgene. Kom baconskiverne over og sæt bradepanden i ovnen ved 180° i 1 time. Fordel ærter, champignon, tomat og smør i klatter over koteletterne og giv dem yderligere 10 min. ved 180°.
Madopskrift: Inge Mikkelsen
EN NY KØKKENREVOLUTION
Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Braiserede svinekæber med urtemos
Mørbradgryde
Lammekoteletter med middelhavskartofler
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)