Karry-kartoffelsuppe
Ingredienser til karry-kartoffelsuppe
(4 pers.)
400 g kartofler
400 g søde kartofler
2 løg
1 spsk. olie
2 spsk. karry
2 ds. kokosmælk
4 dl vand
Salt og peber
250 g blandede skaldyr
Krydderolie
1 bdt. dild
2 spsk. persille
3 spsk. olivenolie
Tilbehør
Groft brød
Fremgangsmåde til karry-kartoffelsuppe
Skræl kartoflerne og skær dem og løgene i tern. Sautér løg, kartofler og karry i olien ved jævn varme i 5 min. Tilsæt kokosmælk og vand og lad det koge under låg i 15 min. Kom dild og persille i en morter med lidt salt, stød det til en mos og bland med olivenolien. Blend suppen og smag til med salt og peber. Tilsæt skaldyrene og varm suppen godt igennem. Servér suppen med krydderurteolie og groft brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Chili con carne
Kalvekæber med rodfrugtmos
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)