Hurtig asiatisk kyllingegryde med grønt og ris

Denne asiatiske gryde med kylling, grønt og kogte ris er nem at lave, når det skal gå hurtigt, og du ikke ønsker at gå på krompomis med smagen.
Af
af Kristina Marckmann
Hurtig asiatisk kyllingegryde med grønt og ris
15 min
2 personer
Asiatisk kyllingegryde
200 g gulerødder
75 g sukkerærter
100 g savojkål
1 porre
1 spsk. rapsolie
230 g kylling i strimler
1 dl sød chilisauce
1 spsk. oystersauce
1 spsk. soja
Tilbehør
Kogte ris

Fremgangsmåde

  1. Skræl gulerødderne og skær dem og sukkerærterne i tynde stave.
  2. Snit kål og porre fint og svits kyllingestrimlerne i olien i en wok eller en stor sauterpande et par minutter.
  3. Tilsæt gulerødder, sukkerærter, kål og porre og lad dem svitse med et minuts tid.
  4. Tilsæt de forskellige saucer, smag til og server med kogte ris.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.