Livshistorier
Jeg frygtede mødet med min datters rige svigerforældre
OL er, med 10.000 idrætsudøvere, 3000 ledere og en masse pressefolk og tilskuere, det største. Her er det hele centreret i et afgrænset område. Det er enormt intenst, og nationalfølelsen er ekstrem stærk. Det er lille Danmark mod alle de andre. Det betyder ikke så meget, hvor de gode resultater kommer henne. En medalje i håndbold er ikke mere værd end en medalje i skydning. Man får en masse følelsesmæssige ture i karrusellen hver eneste dag. Her ved EM går man og venter på klimaks og på finalen. Men til OL oplever man klimaks hver dag.
Læs også: Søren Rebbe fortæller om den danske sommer 2016
Ikke så meget, for jeg har slidt min krop, da jeg var ung. Trænet for hårdt og overhørt de signaler, som kroppen sender. Jeg spillede videre i badminton, selvom jeg havde ondt i knæet og i læggene. Da jeg var 13 år dyrkede jeg fem sportsgrene på samme tid. Og kroppen sagde fra ved, at jeg fik et træthedsbrud i min højre arm, jeg knækkede simpelthen min arm ved at kaste en snebold. Det havde lægerne aldrig nogensinde set, og jeg tror heller ikke, at de har set det siden.
Læs også: Tristan skal være storebror
Man skal jagte sine drømme og være villig til at gå langt. I 2001 skulle min søster giftes. 14 dage før brylluppet ringer de fra TV2 og spørger, om jeg er klar til at kommentere noget badminton. Jeg vidste jo udmærket, at min søster skulle giftes, og at jeg skulle være toastmaster, men i og med at jeg skulle kommentere badminton og at det sluttede 15.45 og hun skulle giftes i Gladsaxe klokken 16, så kunne det jo teoretisk set godt nås. Problemet var, at kampen trak ud, og jeg kom til Gladsaxe kirke lidt efter fem. Pladsen var tom for mennesker. Så jeg så ikke, hun blev gift. Og det var jo trist. Det ville jeg aldrig gøre i dag, for nu har opnået det, jeg ville. Men dengang var det det rigtige at gøre. Fordi hvis jeg ikke greb de chancer, der bød sig, så var der en anden der gjorde. Så man skal være villig til at tage nogle lidt hårde valg en gang imellem.
Læs også: Familie Journal vandrer på hærvejen
Læs hele interviewet i Familie Journal, som er på gaden mandag den 25. juli 2016