Mød os på Facebook

Tirsdag, 10. januar 2012
af redaktionen
Der er mange måder at holde sig opdateret på. Facebook er en af de metoder, som mange danskere elsker at bruge.Derfor finder du også Familie Journal på Facebook – faktisk er vi aktive på blandt andet disse fire sider...
Du kan nemt få din egen profil på Facebook. Foto: Colourbox
Du kan nemt få din egen profil på Facebook. Foto: Colourbox

Familie Journal
På Familie Journals egen Facebookside kan du nemt og hurtigt holde dig opdateret om, hvad vi laver. Det er også her, du kan deltage i vores mange konkurrencer og få tips og tricks til aftensmaden. Vi glæder os til at møde dig på Facebook.
Find os på facebook.com/familiejournal

Jeg elsker at strikke
Find strikkepindene frem og hop ind på "Jeg elsker at strikke". Har du adskillige strikkemil i fingrene, eller har du længe haft lyst til at komme i gang? Så besøg vores strikkemekka på Facebook.
Hver dag er der ny inspiration at hente hos de næsten 6000 brugere.
Find os på facebook.com/jeg elskeratstrikke

Jeg elsker dessert
Er du også en stor fan af dessert? "Jeg elsker dessert" er vores sidste skud på stammen, og allerede nu har over 1000 slikmunde været inde på siden. Løber dine tænder også i vand, når desserten kommer på bordet?
Så er siden noget for dig. Et nemt og lækkert sted at finde inspiration til lørdagshyggen - eller for den sags skyld - onsdagshyggen!
Find os på facebook.com/jegelskerdessert

Jeg elsker mor
Mor er noget ganske særligt! På siden "Jeg elsker mor" kan du dele erfaringer og læse spændende artikler om mødre og deres børn.
Er du selv mor? Eller har din mor en stor betydning for dig - hvad enten du stadig har hende eller savner hende? Så del det med de flere hundrede andre på facebook.com/jegelskermor