Saltimbocca-ruller
Ingredienser til saltimbocca-ruller:
(2 pers.)
4 skinkeschnitzler, ca. 300 g
Olivenolie
4 skiver lufttørret skinke
10 salvieblade
2 spsk. parmesan i flager
Salt og friskkværnet peber
Olivenolie til stegning
1 dl tør hvidvin
1 dåse cherrytomater
Persille
Tilbehør:
Kartofler el. pasta
Prøv også: Saltimbocca med kylling
Fremgangsmåde:
Læg en skive lufttørret skinke og 2 salvieblade på hver schnitzel og fordel parmesanen over.
Rul hver schnitzel sammen til en roulade og læg evt. et ekstra salvieblad ovenpå.
Hold rullerne sammen med en kødnål og brun dem godt i olivenolie.
Tilsæt hvidvin og kog ind til det halve.
Kom tomaterne ved og lad det simre 10 min., vend rullerne jævnligt og smag til med salt og peber.
Drys med hakket persille og servér med kogte kartofler.
Se også: Ølmarineret lammekølle