Kyllingedeller med sommerkartofler
Ingredienser til kyllingedeller med sommerkartofler
(4 pers.)
-
500 g hakket kyllingekød
-
60 g hvedemel
-
1 æg
-
1 dl mælk
-
½ revet løg
-
½ fed hvidløg
-
1 frisk rød chili
-
1½ tsk. salt
-
½ tsk. peber
-
1 agurk
-
1 spsk. salt
-
750 g kogte nye kartofler
-
1 snackpeberfrugt
-
300 g ærter i bælg
-
1 tsk. honning
-
2 spsk. æbleeddike
-
½ dl rapskimolie
Prøv også: Pizza med kylling
Fremgangsmåde:
Rør en fars af kød, mel, æg, mælk, løg, hvidløg, chili, salt og peber. Halvér agurken og fjern kernerne. Skær agurken i skiver og lad dem trække med salt i 10 min. Skær kartoflerne i tern, hak snackpeberen og bælg ærterne. Rør en dressing af honning, eddike og olie og vend agurk, kartofler, ærter og snackpeber heri. Form farsen til frikadeller og steg dem gyldne ved middelhøj varme 5-6 min. på hver side og servér.
Prøv også: Tortilla med kylling