(4 pers.)
10 min. + 40 min. i gryde
1 spsk. olivenolie
4 kylllingelår
8 fed hvidløg
1 spsk. hvedemel
Salt og peber
2 røde peber-frugter i store tern
12 nye kartofler skyllede og i halve
1½ dl hvidvin
2 dl hønsefond
1 bundt basilikum
Tilbehør
Godt brød og grøn salat
Del kyllingelårene i over- og underlår. Vend dem i mel, salt og peber. Brun dem i olie i en gryde med hvidløg. Kom vin og fond ved og efter 20 min. kartofler og peberfrugter, lad det koge yderligere 20 min., til kødet er mørt. Tilsæt basilikum og server med brød og evt. en grøn salat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
RIVEJERN TIL DET MODERNE KØKKEN
Smart multi-rivejern, der er supernemt at bruge. Rivejernet har flere funktioner, så du kan rive og mose. Pris: 349 - kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Sojakylling og avocadosalat
Ølkylling med salat
Caesarsalat med stegt kylling
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)