Nemme rugmelsvafler med smag af kardemomme

Denne opskrift på nemme rugmelsvafler kommer fra vores læser Karen Bank fra Brædstrup. Vaflerne kan nydes som dessert, eller på morgenbordet.
Af
Af: af Karen Bank
Nemme rugmelsvafler med smag af kardemomme

Nemme rugmelsvafler med smag af kardemomme

Foto: Jette M. Vesterager
Annonce
20 min
Karens rugmelsvafler
100 g rugmel
55 g majsstivelse
70 g kartoffelmel
1 spsk. sukker
1 tsk. stødt kardemomme
1 tsk. bagepulver
5 dl letmælk
2 æg
50 g smeltet smør

Fremgangsmåde

  1. Bland mel, sukker, kardemomme og bagepulver og pisk æg og mælk godt sammen.
  2. Rør æggemassen i melblandingen og pisk det smeltede smør i.
  3. Varm vaffeljernet op og hæld ¾ - 1 dl dej ud på jernet og lad dem bage i 3-4 min., til de er gyldne og gennembagte.
  4. Servér vaflerne varme med sukker og syltetøj eller frugtmos.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.