Nemme rugmelsvafler med smag af kardemomme
Denne opskrift på nemme rugmelsvafler kommer fra vores læser Karen Bank fra Brædstrup. Vaflerne kan nydes som dessert, eller på morgenbordet.
Af
Af: af Karen Bank

Nemme rugmelsvafler med smag af kardemomme
Foto: Jette M. Vesterager
Annonce
20 min
Karens rugmelsvafler
100 g rugmel
55 g majsstivelse
70 g kartoffelmel
1 spsk. sukker
1 tsk. stødt kardemomme
1 tsk. bagepulver
5 dl letmælk
2 æg
50 g smeltet smør
Fremgangsmåde
- Bland mel, sukker, kardemomme og bagepulver og pisk æg og mælk godt sammen.
- Rør æggemassen i melblandingen og pisk det smeltede smør i.
- Varm vaffeljernet op og hæld ¾ - 1 dl dej ud på jernet og lad dem bage i 3-4 min., til de er gyldne og gennembagte.
- Servér vaflerne varme med sukker og syltetøj eller frugtmos.

Hjemmebag
Snaskede og sprøde kanelsneglevafler med remonce

Hjemmebag
Lækre chokoladevafler med mørk chokolade
Annonce








