Opskrifter

Kyllingesandwich med aioli

Mandag, 7. juni 2010af Redaktion
Super til studenterne eller en buffet i haven

(12 sandwich)

3 kyllingefileter
Salt og peber
2 spsk. olie til stegning

Aioli
½ dl mayonnaise
½ dl fromage frais el. jersey fraiche
2 fed finthakket hvidløg
Salt og peber

Endvidere
2-3 tomater
1 kugle mozzarellaost
6 Äntligen portionsbrød


Äntligen portionsbrød

Firkantede portionsbrød fra Pågen i Sverige. De er bagt med bl.a. sigtet rugmel og skoldede havregryn, og fiberindholdet ligger på 6%.
Brødene er nemme at flække og gode til madpakke og sandwich. De kan fryses i posen og tør meget hurtigt op.
Fås i SuperBrugsen og Irma.

Sådan gør du
Steg kyllingefileterne drysset med salt og peber på panden i olie. Stegetiden er 10-12 min., til kødsaften er klar. Køl fileterne af. Flæk brødene. Rør aiolien sammen og smør den på brødene. Skær kylling og tomater i skiver, hæld væden fra osten og skær den i skiver. Læg brødene sammen med fyldet og pres lidt, så det hænger sammen. Skær sandwichene over diagonalt. Lægges på et fad og dækkes til, mens de venter.

Madopskrift: Anne Skovgaard Petersen


Flere lækkerier til sommerbuffeten...
Mørbrad med pesto
Majsbrød med frisk tomatsalsa
Jordbærspid med myntehonning
Mundgodt til reception i haven
Pizzahorn
Pink fizz med rosa champagne og jordbær