Opskrifter
Spaghetti med hjemmelavet ketchup
Onsdag, 25. februar 2009af Redaktion
(4 pers.)1 pk. spaghetti (500 g)1 stk. parmesanost Ketchup6 tomater1 æble2 spsk. eddike1 spsk. paprika2 spsk. rørsukker2 spsk. tomatpureEvt. lidt
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/984c988d3c2245ffa9059095ced0238f.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(4 pers.)
1 pk. spaghetti (500 g)
1 stk. parmesanost
Ketchup
6 tomater
1 æble
2 spsk. eddike
1 spsk. paprika
2 spsk. rørsukker
2 spsk. tomatpure
Evt. lidt majsstivelse
Tomaterne og de skrællede æbler befriet for kernehus skæres i mindre stykker og kommes i en tykbundet gryde. De øvrige ingredienser tilsættes. Det hele koges godt mørt ved svag varme. Blandingen blendes, så den er fuldstændig findelt. Om nødvendigt kan ketchuppen evt. jævnes med lidt majsstivelse. Spaghettien koges som anført på pakken.
Spaghettien lægges i en dyb tallerken, og der hældes en portion ketchup ovenpå. Retten drysses med fintrevet parmesan og evt. frisk krydderurt, f.eks. merian.
Madopskrift: Karsten Kroman
Prøv også...
Pasta med svampe
Pasta med tunsovs
Spaghetti bolognese