Chili og ingefærdip

Fredag, 6. januar 2012
af Redaktion
Hold januarkulden på afstand
Tegning: Jane Bagge
Tegning: Jane Bagge

Af Kirsten Aarslev

Chili varmer, og her er opskriften på en sund dip, som hjælper til at holde januarkulden på afstand. Chili og ingefærdippen er god til grønsager og kylling.

1,5 dl rapsolie
2,5 cm skrællet ingefær
2 fed hvidløg som skal knuses
2 finthakkede forårsløg
2 udkernede
Finthakkede, røde chilier

Varm olien op, skær ingefæren ud i tynde strimler, der deles til små terninger, rør dem i olien sammen med knust hvidløg, forårsløg og chili, lad det simre i fem minutter, køl af og server.
Chili sætter gang i forbrændingen, så det er en god ingrediens, hvis januarprogrammet indeholder et slankeprojekt.

Læs mere om chili her...

DET ALTERNATIVE

I Familie Journal Shoppen kan du finde masser af spændende og alternative varer (link fjernet)


Læs også...
Hot helse
Smertedæmper fra køkkenet

Prøv også...
Syltede chili
Chili-hotsauce
Bønnegryde med chili og chokolade