Solbærsorbet

Søndag, 11. juli 2010
af Redaktion
Dejlig sorbet fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

(8 portioner)

1 dl vand
50 g flormelis
½ dl appelsinsaft
1 dl ukoncentreret solbærsaft
2 dl vand
½ pasteuriseret æggehvide

Pynt
Blade fra citronmelisse el. mynte

Sådan gør du
Bring 1 dl vand i kog sammen med flormelis og lad det simre, til det har en konsistens som tynd sirup. Afkøl sukkerlagen. Bland appelsinsaft og sukkerlage med solbærsaft og fortynd med 2 dl vand. Pisk æggehviden stiv og vend den forsigtigt i. Sæt blandingen i fryseren. Frys sorbeten i ca. 2 timer (den skal have en konsistens som tynd grød). Rør sorbeten godt igennem med en gaffel og frys den yderligere i 2-3 timer, undervejs røres sorbeten igennem et par gange.
Server isen som en lille kold forfriskning på en varm sommerdag, eller som en forfriskende mellemret. Pynt evt. med citronmelisse eller mynteblade.

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)

Energi-information pr. portion
Energi 55 kJ/229 kcal
Protein 0,4 g
Fedt 0,1 g
Kulhydrat 13 g
kostfibre 0 g

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub


Se artiklen Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet

Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub
Pernilles søde favoritter
Violas rabarbergrød
Jordbærsmoothie