Opskrifter
Tærte med skinke og svampe
Onsdag, 15. oktober 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Mangler du en opskrift på nem hverdagsmad? Bag en lækker tærte med skinke og blandede svampe og servér med en god salat
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2014/september/uge-40/mad/40-taerte-med-skinke362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Opskrift på tærte med skinke og svampe
(4 pers.)
1 færdig tærtedej
600 g blandede svampe
1 løg
1 spsk. olie
2 kviste timian
200 g skinke i tern
2 æg
2½ dl cremefraiche 18%
1 tsk. salt
1 knsp. peber
50 g revet cheddar
Fremgangsmåde til tærten
Rul tærtedejen ud og beklæd et smurt tærtefad på 26 cm med dejen. Prik tærtebunden med en gaffel og forbag den ved 200° i 12 min. Skær svampene i mindre stykker og hak løget. Svits svampe og løg i olien sammen med timian i 5 min. og fordel svampe og skinke i tærtebunden. Pisk æggene med cremefraiche, salt og peber, hæld det over fyldet i tærten. Drys tærten med cheddar og bag den ved 200° i 25 min. Servér med en god salat.