Skovtursboller
(6 pers.)
6 grove boller
Fyld
1 dåse tunfisk naturel
Ca. 20 cm strimlet porre
2 hårdkogte, hakkede æg
½ orange el. gul peberfrugt i små bidder
3 spsk. kapers
20 cm hakket agurk
1 dl små, sorte oliven, evt. uden sten
Basilikum
Marinade
1 spsk. vineddike
½ tsk. salt
2 spsk. olivenolie
Groftkværnet peber
Hæld væden fra tunfisken. Skær et låg af bollerne og grav krummen ud. Bland ingredienserne til fyldet i en skål og fyld det i bollerne. Pisk marinaden sammen og dryp den over. Læg låget på og hold det fast med et stykke snor.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Flere gode ideer til skovturen...
Tortillaruller med ananas
Wraps med røget laks
Amerikansk sandwich
Indbagt pizza med grønt