Ingredienser til drømmeroulade
(12 skiver)
3 æg
125 g sukker
5 spsk. kartoffelmel
1 spsk. hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 spsk. kakao
2 spsk. kokosmel
Creme
75 g blødt smør
50 g flormelis
1 pasteuriseret æggeblomme
1 dl vaniljekvark
Fremgangsmåde til roulade
Pisk æg og sukker luftigt. Bland kartoffelmel, hvedemel, bagepulver og kakao og vend det i æggemassen. Fordel dejen i en beklædt bradepande på ca. 30 x 40 cm. Bag kagen midt i ovnen ved 250° i ca. 5 min. Drys kokosmel over og vend den ud på bagepapir. Fjern bagepapiret fra bunden af kagen og sæt bradepanden over kagen, mens den køler af.
Rør smør og flormelis sammen, rør æggeblommen i og rør kvarken i lidt ad gangen, mens der piskes til en jævn creme. Fordel cremen på kagen og rul den sammen.
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Æblemazarinkage
Jordbærroulade
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)