Fyldte chokolader med orangetrøffel
Det skal du bruge til fyldte chokolader med orangetrøffel:
(24 stk.)
200 g lys chokolade
200 g mørk chokolade
Fyld:
½ dl piskefløde
20 g usaltet smør
50 g lys chokolade
200 g mørk chokolade
1 spsk. Cointreaux
5 dråber orangeolie
TIP: Du kan variere fyldet med marcipan, trøffelmasse eller ganachemasse, bruger du marcipan bliver fremstillingen lidt lettere.
Prøv også: Støbte chokolader med romtrøffel
Sådan laver du de fyldte chokolader
Smelt den lyse og den mørke chokolade.
Pensl støbeformen med et tykt lag chokolade.
Lad det størkne helt. Pisk fløden med smør og hakket chokolade over vandbad til en jævn masse.
Tilsæt spiritus og orangeolie. Kom det i en tylle uden stjernetud.
Fyld massen i de størknede chokoladeskaller og stil det koldt, mens resten af overtrækschokoladen fra før atter bringes op til 30° over vandbad.
Smør det på, så trøffelmassen er dækket, overskydende chokolade skrabes væk, og det hele stilles koldt.
Efter noget tid kan du slå formen mod bordkanten og få de fineste små fyldte chokolader frem.
i Familie Journals webshop 16 opskrifter på pynt og gaver
Så kan du nemt og billigt lave pynt og strik, inkl.:
- Julestjerne til træet
- Skønne kræmmerhuse
- Strikkede julekugler
- og meget mere...
Tillægget koster kun 20,-
Eller køb opskrifterne enkeltvis:Lav den fineste hjemmelavede julestjerne til toppen af træet.
Opskriften koster kun 7,-
Skønne kræmmerhus,
som du kan fylde med pynt eller søde sager.
Opskriften koster kun 7,-
Lav søde, strikkede
julekugler med forskellige motiver.
Opskriften koster kun 7,-