Søde rabarbermuffins med mandler og kokos

Disse muffins med rabarber smager skønt af sommer. Server dem som dessert eller som en lækker eftermiddagssnack.
Af
Af: Af Julie Hey og Louise Dandanell Ørsted. Foto: Bjørn Jakobsen og Martin Tanggaard
Rabarbermuffins
Nemme rabarbermuffins med mandler og kokos
Annonce
40 min
8 stk
Rabarbermuffins
100 g smør, stuetempereret
200 g rørsukker
3 æg
30 g grahamsmel
80 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
20 g finthakkede mandler
25 g kokosmel
1½ dl grov rabarberkompot

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180°.
  2. Rør smørret med rørsukker, og tilsæt æggene et ad gangen.
  3. Rør begge slags mel, bagepulver, mandler og kokos i dejen, og vend forsigtigt kompotten i. Sørg for, at det især er hele rabarberstykker og ganske lidt saft, du rører i.
  4. Fordel dejen i muffinforme eventuelt foret med bagepapir, og bag dem i ovnen i 30 minutter.
  5. Lad dem køle af på en rist – og nyd de lune muffins.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.