Chililår
12 kyllingeunderlår
2 æggeblommer
4 spsk. japansk soja
Ca. 2 dl rasp
1-2 tsk. tørret chili
Salt
Olie til stegning
Bland æggeblommer og soja i en plastpose. Læg lårene i posen og fordel dem, så de er dækket af æg. Lad det trække køligt 30 min. Hæld rasp i en anden pose. Læg 2-3 lår i posen og vend dem rundt, så de er dækket af rasp. Kom olie på en stor pande og brun lårene. Læg dem i et ildfast fad og krydr med chili og salt. Sæt fadet i ovnen 20-25 min. ved 200°, til lårene er gennemstegte. Lårene smager godt både lune og kolde.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
SMUKKE TALLERKENER
Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Nøddefrikadeller med pesto
Papadums med agurk
Græskarboller med avocadosmør
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)