Græskarmarmelade med æble og ingefær
Ingredienser til græskarmarmelade med æble og ingefær
1 kg skrællede græskar
2 madæbler
2 usprøjtede appelsiner
1 dl vand
1 spsk. friskhakket ingefær el. 2 tsk. stødt ingefær
300 g syltesukker
Fremgangsmåde til græskarmarmelade
Fjern kernerne og skær græskarkødet i små tern. Skræl æblerne og skær dem i lidt større tern. Kom græskar, æbler, appelsinsaft, fintreven appelsinskal og vand i en gryde og bring det langsomt i kog. Kog ca. 20 min. under jævnlig omrøring, så marmeladen ikke brænder på. Tilsæt ingefær og syltesukker og kog videre 10 min. Skum marmeladen og hæld den i skoldede glas.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Æblemarmelade med ananas
Æble-rødbedemarmelade
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)