(6 pers.)
200 g marinerede, gammeldags, modnede sild (drænet vægt)
1½ æble i tern
2 hårdkogte æg i både
2 kogte kartofler i tern
Dressing
1 dl cremefraiche 18%
½ dl mayonnaise
1 tsk. mild karry
Salt og peber
Pynt
Hakket purløg
Kog kartofler og æg. Skær de marinerede sildefileter i mindre stykker og læg dem lagvis med æble i tern, æg i både og kartofler i tern. Rør dressingen sammen og hæld den over. Lad det trække så længe, du kan nå. Rør først rundt ved servering. Pynt med hakket purløg.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
FINE SKÅLE PÅ BORDET
Flot og klassisk skålesæt fra Ib Laursen i isblå.
Sættet kan købes på Familie Journal shoppen til 299 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Fiskefilet med remouladesovs
Æg med karrysalat og rejer
Gyldne dråber
Find inspiration til påskebordet her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)