Frokosttærte med torsk og bønner
(4 pers.)
½ l vand
125 g salt
1 tsk. sukker
3 peberkorn
400 g torskefilet
1 færdig tærtedej
250 g grønne bønner
4 tomater
3 æg
1½ dl cremefraiche 9%
½ tsk. peber
50 g revet cheddarost
Kog vand, salt, sukker og peberkorn op og lad lagen afkøle lidt. Læg torskefileten i saltlagen og lad trække i 20 min. på køl. For en tærteform med dejen, prik bunden med en gaffel og forbag den ved 200° i 10 min. Nip bønnerne, blancher dem i letsaltet vand og skær dem i mindre stykker. Hæld saltlagen fra fisken og skær den i mundrette bidder. Fordel bønner og fisk i tærtebunden og læg skiver af tomat over. Pisk æggene sammen med cremefraiche og peber og hæld det over tærten. Drys med ost og bag tærten ved 180° i 25 min.
Madopskrift: Krisina Marckmann
Lav også...
Fiskeburger
Krabbekroketter
Makrelruller