Opskrifter

DDV-opskrift: Calzone

Lørdag, 24. oktober 2009af Redaktion
Skøn ret med masser af smag - fra De Danske Vægtkonsulenter

60 g brøddej (køb f.eks. færdig pizzadej)

50 g løg
1 fed hvidløg
50 g rød peberfrugt
1 tsk. olie til stegning
60 g hakket tatarkød
¼ tsk. kanel
¼ tsk. chilli
3 spsk. hakket persille
Salt og peber



Snit løg, hvidløg og peberfrugt så fint som muligt. Varm en pande op med olien og steg grønsagerne, til de lige har taget farve. Tilsæt oksekødet og svits under omrøring, til alt kødet er delt fra hinanden. Krydr med kanel, chili og persille samt salt og peber.
Rul 60 g brøddej ud til en stor cirkel.
Fordel kødblandingen på halvdelen af dejen, fold sammen og "lim" dem sammen med lidt vand og pres ned med en gaffel rundt i kanten. Læg calzonen på en bageplade med bagepapir og bag den i ovnen ved 200°, til den er gylden.
Server evt. en blandet salat til calzonen.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter


Prøv mere fra De Danske Vægtkonsulenter...
Sandwich med kyllingesalat
Røget laks med æble-rødbedesalat