Gullasch
Ingredienser til gullasch
(Gullasch til 4 pers.)
30 min.
600 g oksekød i strimler
2 spsk. mel
1 spsk. paprika
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. olie
2 hakkede løg
2 røde peberfrugter
250 g små champignoner
3 dl oksekødsbouillon
1 ds. hakkede tomater
1 dl cremefraiche 18%
Fremgangsmåde til gullasch
Bland melet med paprika, salt og peber og vend kødet deri. Svits kødet i olien sammen med løgene. Skær peberfrugterne i strimler, rens champignonerne og lad dem svitse med i et par min. Tilsæt bouillon og hakkede tomater og lad din gullasch koge i 15 min. Tilsæt cremefraiche, varm igennem og smag til med salt og peber. Server din gullasch med surt, kartoffelmos og hakket persille
Madopskrift: Kristina Marckmann
Klik her, hvis du vil prøve flere klassiske retter...
Se mange gode gryderetter her.