Opskrifter

Kylling i baconsvøb med coleslaw

Fredag, 24. marts 2023Af Line Holt Nielsen. Foto: Betina Hastoft.
Denne nemme hverdagsret er fyldt med gode sager. Du får kylling med pikantost og baconsvøb, kartofler og coleslaw. Velbekomme!
1 t
4 personer
Kylling i baconsvøb med coleslaw:
425 g kyllingebrystfilet
125 g pikant- eller hvidløgsost
8 skiver kalkunbacon
2 peberfrugter
¼ blomkål
Purløg
Coleslaw:
¼ hvidkål (ca. 300 g)
4 mellemstore gulerødder
2 dl cremefraiche 18 %
1½ tsk. dijonsennep
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. sukker
Salt og peber
1 tsk. citronsaft
Til servering:
Kogte eller bagte kartofler

Fremgangsmåde:

Coleslaw:

Snit hvidkål fint, og riv gulerødderne.

Rør cremefraiche, sennep, mayonnaise, sukker, salt, peber og citronsaft til en ensartet dressing.

Vend den med kål og gulerødder, og lad salaten trække køligt i mindst en halv time.

Rør salaten igennem, og smag til med salt, peber, sukker og citronsaft. Servér med purløg over.

Tænd ovnen på 200°.

Skær en lomme i hvert kyllingebryst, og fyld ca. 1 spsk. ost i hver. Vikl bacon omkring, og læg kyllingefileterne i et ovnfast fad.

Læg peberfrugter skåret i stave og blomkål i små buketter ned i fadet.

Sæt resten af osten i små stykker oven på grøntsagerne, og bag retten i 25-30 minutter, til kyllingekødet er gennemstegt.

Spis kogte eller bagte kartofler til.