Kylling i baconsvøb med coleslaw
Fremgangsmåde:
Coleslaw:
Snit hvidkål fint, og riv gulerødderne.
Rør cremefraiche, sennep, mayonnaise, sukker, salt, peber og citronsaft til en ensartet dressing.
Vend den med kål og gulerødder, og lad salaten trække køligt i mindst en halv time.
Rør salaten igennem, og smag til med salt, peber, sukker og citronsaft. Servér med purløg over.
Tænd ovnen på 200°.
Skær en lomme i hvert kyllingebryst, og fyld ca. 1 spsk. ost i hver. Vikl bacon omkring, og læg kyllingefileterne i et ovnfast fad.
Læg peberfrugter skåret i stave og blomkål i små buketter ned i fadet.
Sæt resten af osten i små stykker oven på grøntsagerne, og bag retten i 25-30 minutter, til kyllingekødet er gennemstegt.
Spis kogte eller bagte kartofler til.