Opskrifter

Kylling i fad med rosmarin og peberfrugt

Søndag, 27. marts 2016af Christine Bille Nielsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Kylling i fad med peberfrugter og rosmarin er en nem og dejlig hverdagsret - opskriften er bragt i Familie Journal.

(4 pers.)

Det skal du bruge til kylling i fad

3 røde peberfrugter
1 glas sorte oliven
med sten
5 stilke rosmarin
2 dl grønsagsbouillon
4 hele kyllingelår
2 spsk. olivenolie
Salt
Friskkværnet
peber
1 flute

Prøv også: Krydret kylling i fad med fennikel-spinatcreme

Sådan laver du kylling i fad

Skær peberfrugterne i grove tern og læg dem i et ovnfast fad.
Drys med oliven og rosmarinkviste og hæld bouillon ved.
Smør kyllingelårene med olie, krydr med salt og peber og læg dem oven på peberfrugterne.
Bag kyllingen i ovnen ved 200° i 35 min. Servér kylling og peberfrugter med et lunt flute.

Prøv også: Hurtig kylling i fad