(4 pers.)
1 løg
2 porrer
2 fed hvidløg
Evt. lidt friskhakket chili
2 røde peberfrugter
2 courgetter
1 spsk. god, kraftig karry
Evt. lidt gul thaicurry
Saften af 1 citron
Salt og peber
2½ dl risottoris (el. grødris)
½ l vand el. hønsebouillon
1 dåse kokosmælk
1 hel, parteret kylling
el. 4 overlår og 4 underlår
Purløg og korianderblade som pynt
Tilbehør
Tomatsalat
Rens og snit alle grønsager i mindre stykker. Vend dem med krydderier, citron, ris, bouillon og kokosmælk. Kom det hele i den gennemvædede stegeso, læg kyllingstykker øverst og luk låget.
Stil det hele i ovnen ved 180° i 2 timer.
Vend risen med krydderurter og server med tomatsalat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Flere retter tilberedt i stegeso...
Kalvebov med flæsk og rødbeder i fløde
Nakkekam med urter i øl
Kylling i stegeso med grønt
Selleri med persillesmør i stegeso