Kylling i karry med grøntsager og kokosmælk i stegeso

Når du laver mad i stegeso henover flere timer, så sikrer du et ganske mørt stykke kød fyldt med god smag. Denne version er med kylling, karry og kokosmælk.
Af
Af: af Helle Brønnum Carlsen
Kylling med grøntsager og kokosmælk i stegeso
Foto: Jette M. Vesterager
Annonce
2 t
4 personer
Kylling med karry i stegeso
1 løg
2 porrer
2 fed hvidløg
Evt. lidt friskhakket chili
2 røde peberfrugter
2 courgetter
1 spsk. god, kraftig karry
Evt. lidt gul thaicurry
Saften af 1 citron
Salt og peber
2½ dl risottoris (el. grødris)
½ l vand el. hønsebouillon
1 dåse kokosmælk
1 hel, parteret kylling
el. 4 overlår og 4 underlår
Purløg og korianderblade som pynt
Tilbehør
Tomatsalat

Fremgangsmåde

  1. Rens og snit alle grøntsager i mindre stykker.
  2. Vend grøntsagerne med krydderier, citron, ris, bouillon og kokosmælk.
  3. Kom nu det hele i den gennemvædede stegeso, læg kyllingstykker øverst og luk låget.
  4. Stil det hele i ovnen ved 180° i 2 timer.
  5. Vend retten med krydderurter og server med tomatsalat.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.