Medister med sennepsmarinerede kartofler

Mange danske familier spiser også medister til jul. Så en opskrift på julemedister er på sin plads!
Af
Af: af Redaktion
Medister til jul
Foto: Carina Krüger
Annonce

Det skal du bruge til medister med sennepsmarinerede kartofler:

(3 pers.)

500 g medister
Olie til stegning
600 g kartofler
1 løg i tynde skiver
1 spsk. smør

1 dl vand
2 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 tsk. sennepspulver
150 g rød spidskål

Prøv også: Medister i fad

Sådan laver du medister med sennepsmarinerede kartofler

Steg medisteren over jævn varme, til den er gennemstegt, ca. 10-12 min. på hver side.

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og skær dem i tern.

Smelt smørret i en gryde sammen med vand og eddike og kog løgringene 5 min. heri.

Tilsæt salt, peber og sennepspulver og vend kartoffelternene i og varm dem godt igennem.

Snit kålen i fine strimler og vend dem i kartoflerne. Servér med syltede rødbeder.

I galleriet finder du alle de andre gode juleklassikere

Juleklassikere
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.