Medister med sennepsmarinerede kartofler
Det skal du bruge til medister med sennepsmarinerede kartofler:
(3 pers.)
500 g medister
Olie til stegning
600 g kartofler
1 løg i tynde skiver
1 spsk. smør
1 dl vand
2 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 tsk. sennepspulver
150 g rød spidskål
Prøv også: Medister i fad
Sådan laver du medister med sennepsmarinerede kartofler
Steg medisteren over jævn varme, til den er gennemstegt, ca. 10-12 min. på hver side.
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og skær dem i tern.
Smelt smørret i en gryde sammen med vand og eddike og kog løgringene 5 min. heri.
Tilsæt salt, peber og sennepspulver og vend kartoffelternene i og varm dem godt igennem.
Snit kålen i fine strimler og vend dem i kartoflerne. Servér med syltede rødbeder.
I galleriet finder du alle de andre gode juleklassikere