Spaghetti carbonara med forårsløg og spinat
Ingredienser til spaghetti carbonara:
(4 pers.)
300 g bacon i skiver
300-400 g spaghetti
1 bdt. forårsløg
150 g babyspinat
¼ l madlavningsfløde
50 g friskrevet parmesan
2 æg
Salt og peber
Friskrevet parmesan
Prøv også: Klassisk spaghetti carbonara
Fremgangsmåde:
Steg baconskiverne sprøde og læg dem på et stykke køkkenrulle.
Kog pastaen al dente i letsaltet vand som anvist på pakken.
Snit forårsløgene og bring dem i kog i halvdelen af fløden sammen med spinaten. Lad det simre et par min.
Pisk resten af fløden med parmesan og æg.
Rør det i og varm langsomt op, til det begynder at tykne. Det må endelig ikke koge.
Tag panden af varmen, bland godt med spaghetti og fordel det i dybe tallerkner.
Knus bacon hen over og servér straks drysset med ekstra parmesan.
Se også: Saltimbocca-ruller