Opskrifter

Spaghetti carbonara med forårsløg og spinat

Onsdag, 1. august 2018af Gitte Heidi Rasmussen.
Spaghetti carbonara smager simpelthen bare fantastisk. En ekstra bonus er, at det er ufattelig nemt at lave - selv med de ekstra ingredienser, der er tilføjet i denne lækre udgave.

Ingredienser til spaghetti carbonara:

(4 pers.)

300 g bacon i skiver
300-400 g spaghetti
1 bdt. forårsløg
150 g babyspinat
¼ l madlavningsfløde
50 g friskrevet parmesan
2 æg
Salt og peber
Friskrevet parmesan

Prøv også: Klassisk spaghetti carbonara

Fremgangsmåde:

Steg baconskiverne sprøde og læg dem på et stykke køkkenrulle.
Kog pastaen al dente i letsaltet vand som anvist på pakken.
Snit forårsløgene og bring dem i kog i halvdelen af fløden sammen med spinaten. Lad det simre et par min.
Pisk resten af fløden med parmesan og æg.
Rør det i og varm langsomt op, til det begynder at tykne. Det må endelig ikke koge.
Tag panden af varmen, bland godt med spaghetti og fordel det i dybe tallerkner.
Knus bacon hen over og servér straks drysset med ekstra parmesan.

Se også: Saltimbocca-ruller