Hønsesalat

Tirsdag, 13. marts 2012
af Redaktion
Klassisk og godt pålæg fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger

(4 portioner)

100 g kyllingebrystfilet
100 g asparges (glas)
100 g champignoner (glas)
3 spsk. mayonnaise 5%
1 dl fromage frais 0,2%
Salt og peber

4 grovboller

Kog kylling og skær i små tern, lad dem afkøle helt. Champignoner og asparges dryppes af. Rør mayonnaise og fromage frais sammen. Vend kylling, champignoner og asparges i dressingen. Smag til med salt og peber.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)

Energi-information pr. portion
Energi 218 kcal/914 kJ
Fedt: 3 g
Kulhydrater: 31 g
Protein: 13 g
Kostfibre: 3 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Tunmousse
Leverpostej med bacon og champignoner
Spinatbrød med speltflager