

(6 portioner)
500 g kyllingefilet
2 lĂžg
4 fed hvidlĂžg
2 peberfrugter
4 tsk. olivenolie
4œ dl brune ris
Salt og peber
œ tsk. paprika
1 dÄse flÄede tomater
7œ dl hĂžnsebouillon/suppe
1 tsk. gurkemeje
150 g rejer
300 g majs
300 g grĂžnne ĂŠrter (frost)
50 g muslinger
TIP
Gurkemeje og paprika kan erstattes af 1 knsp. safran. Friske eller frosne skalddyr kan med fordel erstatte muslinger fra dÄse.
Lad skaldyrene koge med i retten de sidste 10 min. Anvendes friske muslinger, skal de renses godt, og de muslinger, der ikke Äbner sig efter tilberedning, skal kasseres.
Del hver kyllingefilet i 2-3 stykker, pil lÞg og hvidlÞg og hak dem fint. Rens peberfrugterne og skÊr dem i tern. Rist kyllingestykkerne i olie i en stegegryde, krydr med salt og peber. Tag kÞdet op og rist lÞg, hvidlÞg og peberfrugt, tilsÊt ris og rÞr godt rundt. TilsÊt flÄet tomat, hÞnsebouillon og krydderier. LÊg det brunede kyllingekÞd tilbage i gryden, lÊg lÄg pÄ og lad retten simre ca. 30 min.
Bland rejer, muslinger, Êrter og majs i retten. LÊg lÄg pÄ og lad retten simre videre ca. 10 min. - tilsÊt evt. mere suppe, hvis retten bliver for tÞr.
Smag til med salt og peber.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diÊtist, og du fÄr mulighed for at fÄ vejledning i motion af din egen personlige trÊner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 534 kcal/2236 kJ
Fedt: 9 g
Kulhydrater: 71 g
Protein: 36 g
Kostfibre: 6 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
PrĂžv de andre lĂŠkre madopskrifter:
Wok med andebryst
Amerikansk rissalat
GrĂŠske kyllingespid
Du skal vÊre medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrÊnset adgang til alt indhold.