Opskrifter
Pindsvin
Lørdag, 6. oktober 2012af Redaktion
Små, søde kager, der nok skal vække begejstring hos børnene
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/mad/bagvark/2012/10/41-pindsvin-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(16 stk.)
600 g kagerester (wienerbrød, sandkage eller lign.)
3 spsk. kakao
½ dl æblemos
1 tsk. romessens
100 g lys chokolade
16 smuttede mandler
Sukkerkrymmel
Brun sukkerkrymmel
Rør kagesmuld med kakao, æblemos og romessens til en bastant masse. Del massen i 16 kugler og tril dem let kegleformet. Smelt chokoladen over vandbad, pensl den runde del af pindsvinene og drys med sukkerkrymmel. Sæt en mandel som snude og sukkerkugler som øjne.
Bageopskrift: Kristinas Marckmann
Find flere opskrifter her...
Studenterbrød
Wienerbrødssnitter
Sandkage med citron og vanilje
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop