
Str: 21 x 21 cm.
Materialer: "Mandarin Petit" (100% bomuld/50 g = 180 meter): 100 g hvid 1001 + 50 g gul 2315 + 50 g lilla 5226. Rundp nr. 3.
Hæklenål nr. 3.
Garn fra Sandnes Garn, tlf. 49 76 39 69.
Strikkefasthed: 27 m = 10 cm i glat.
Slå 112 m op med hvidt på rundp og strik 3 omg glat.
Sæt 1 mrk i 1. og 57. m = side-m, disse strikkes hele tiden i hvidt. Der skal hækles kant i side-m til sidst.
Forts i mønster efter dia inden for 1 hvid m i hver side. Luk af.
Montering: Hækl med hvidt 1 omg fm rundt langs alle 4 sider. OBS! Hækl igennem begge lag i top og bund. Langs sidene hækles rundt om side-m, spring hver 5. p over langs siderne. Hækl 1 omg picoter med lilla sådan: *3 lm, 1 fm i 1. lm, spring ca. 1 cm over, 1 fm i næste m*, gtg *-*, slut med at hækle ca. 18 lm til en strop i hjørnet. Vend og hækl 18 fm langs stroppen. Saml med 1 km.
Hækl 1 grydelap mere på samme måde.
Se flere forslag til påskehåndarbejde i galleriet herunder.