Opskrifter
Rugmelsvafler
Onsdag, 2. februar 2011af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Karen Bank fra Brædstrup. Se hendes opskrift på rugmelsvafler her
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/6b144f32af774d438f65559648ae7f52.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
100 g rugmel
55 g majsstivelse
70 g kartoffelmel
1 spsk. sukker
1 tsk. stødt kardemomme
1 tsk. bagepulver
5 dl letmælk
2 æg
50 g smeltet smør
Bland mel, sukker, kardemomme og bagepulver og pisk æg og mælk godt sammen. Rør æggemassen i melblandingen og pisk det smeltede smør i. Varm vaffeljernet op og hæld ¾ - 1 dl dej ud på jernet og lad dem bage i 3-4 min., til de er gyldne og gennembagte. Server vaflerne varme med sukker og syltetøj eller frugtmos.
Madopskrift: Karen Bank
Find flere opskrifter her...
Belgiske vafler
Pandekager med flormelis
Vafler
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop