Opskrifter
Grillet laks med blomkålscouscous
Tirsdag, 23. februar 2016af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Prøv en grillet laks med blomkålscouscous - sundt og friskt! Velbekomme!
(4 pers.)
Det skal du bruge til grillet laks med blomkålscouscous
4 skiver laksefilet med skind
1 blomkål
1 lille bdt. persille
1 lille bdt. basilikum
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
½ granatæble
Tilbehør:
Brød og citron
Sådan laver du grillet laks med blomkålscouscous
Rens blomkålen og blend den med persille og basilikum, til det er jævnt og grønt.
Smag til med olie, salt og peber.
Pil granatæblekernerne ud af æblet.
Drys laksen med salt og peber og steg den ca. 5 min. på skindsiden og 1 min. på kødsiden.
Anret fisken med den grønne couscous og drys med granatæblekerner.
Servér med brød og grillet citron.