Opskrifter
Karamelkager
Mandag, 28. november 2016af Helle Brønnum Carlsen. Foto: Carina Krüger Foto: Carina Krüger
Disse hurtige karamelkager er et rigtig godt alternativ til de klassiske julesmåkager og så er de virkelig nemme at lave.
(12 stk.)
Det skal du bruge til karamelkager:
150 g hvedemel 60 g smør 40 g flormelis 40 g peanuts 1 æggeblomme Fyld: 1 glas dulce de leche el. andet smørbart chokolade/ karamelpålæg 40 g peanuts Prøv også: Blomme- karamelkagerSådan laver du karamelkagerne
Hak smør og hvedemel sammen. Tilsæt flormelis og hakkede peanuts. Saml dejen med æggeblomme og lidt vand. Tril dejen til en pølse og lad den hvile koldt. Skær den ud i 3-4 mm tykke skiver og bag dem ved 200º i 10 min., til de er sprøde. Afkøl på en bagerist. Smør dulce de leche på halvdelen af kagerne og læg dem sammen. Hak de sidste peanuts og tril kanten heri. Kan bages uger i forvejen og bare lægges sammen samme dag. Mangler du stadig lidt inspiration til julekonfekten? Så tag et kig i galleriet nedenunder, her har vi nemlig samlet en masse gode opskrifter på konfekt og knasLav konfekt og knas til jul