3 kommende serier til modeelskeren

Tirsdag, 16. januar 2024
Cecilie Lunding Tolversen
Vært: Carina Schou. Foto: Gregers Overvad. Grafik: Melissa Hessel
I de kommende måneder lander hele tre stort anlagte dramaserier på streamingtjenesterne, der vil få alle modehjerter til at gå i brand.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Her er 3 periodedramaer til dig, der elsker mode.

Hvis du også elsker mode, historier om designerne, der grundlagde de berømte modehuse, og at høre historierne om de kendte kvinder, der blev klædt på at store modeskabere, så er de her tre periodedramaer lige noget for dig.

Se anbefalingerne i videoen i toppen af artiklen.

Titlerne "Christóbal Balenciaga", "The New Look" og "Feud" lover at tage modeentusiaster på en spændende rejse gennem historien om modehusenes opkomst, designernes visioner og de ikoniske kvinder, der blev klædt i kunstfærdige kreationer.

Disse tre stort anlagte serier, der lander på streamingtjenesterne i de kommende måneder, ser ud til at blive en uundværlig del af enhver modeelskers serieliste.

  1. Christóbal Balenciaga sætter fokus på en af modeverdenens legendariske skikkelser. Den spanske designer Christóbal Balenciaga anses som en pioner inden for haute couture og tidløse, elegante designs. Serien dykker ned i Balenciagas fascinerende liv, hans kreative proces og indflydelsen på modeindustrien.
  2. The New Look bringer seerne tilbage til da Christian Dior for alvor slog igennem med banebrydende design, der revolutionerede modeverdenen i efterkrigstidens Frankrig. Dior introducerede "The New Look" i 1947, hvilket markerede en overgang fra de mere afdæmpede krigsårsstilarter til en mere feminin og luksuriøs æstetik. Serien forventes at udforske Dior's vision, modgang og triumfer i hans rejse mod at etablere sig som en af modehistoriens mest indflydelsesrige skikkelser.
  3. Feud Capote Vs. The Swans er den virkelige historie om Capote, der i 1975 udleverer sladder og hemmeligheder om sine velhavende veninder i magasinet Esquire. Det medfører en skandale, der isolerer forfatteren socialt.