Her er årets værtspar til ”Hjertegalla”

Fredag, 13. september 2024
Af Nikolaj Kesting, SE og HØR
Foto: Mike Nybro/TV 2
Det er første gang, at Riising og Wolff skal styre slagets gang til showet, der samler ind til forskning og forebyggelse af hjertesygdomme.
Hjertegalla 2024

Lørdag den 14. september afholdes TV 2 Charlies indsamlingsshow ”Hjertegalla” for 11. gang, og i år har tv-kanalen rystet posen og fundet en ny værtskonstellation.

I mange år har det været Michèle Bellaiche og Christian Degn, der har guidet seere og publikum gennem showet, men de er i år skiftet ud.

Valget er faldet på 46-årige Jacob Riising og den jævnaldrende Louise Wolff.

Sidstnævnte er til daglig en del af holdet, der sender ”Go morgen Danmark”, mens at Riising lige nu er aktuel i programmet ”Pibestativ, stakit, kasket” på TV 2.

”Hjertegalla” samler penge ind til forskning og forebyggelse af hjertesygdomme hos Hjerteforeningen.

– Normalt laver jeg jo ikke underholdning med et så alvorligt tema, så det glæder mig ekstra meget, når underholdning kan bruges i den gode sags tjeneste. Jeg er stolt over at være med til at gøre en forskel og ser frem til at give seerne en både sjov og alvorlig aften, hvor vi får samlet en masse penge ind til Hjerteforeningen. Og så bliver det ikke mindre stort af, at jeg skal arbejde sammen med min gode kollega Louise Wolff, som jeg har kendt i mange år, siger Jacob Riising.

Hvert år bliver over 65.000 danskere ramt af en hjerte-kar-sygdom, og cirka 500 danske børn fødes årligt med en hjertefejl.

Til sidste års "Hjertegalla" blev der samlet knap 36 millioner kroner ind.

Showet sendes lørdag den 14. september klokken 20.50 på TV 2 Charlie og TV 2 Play.