Kære Puk
Skal fotos af hans kone stå fremme?
Af chefredaktør Anette Kokholm
Så er vi nået til 80'erne i vores herlige serie af tillæg med mad fra de forgangne årtier.
For mig er 80'erne den periode, hvor jeg blev formet til den, jeg er i dag. Jeg blev student, jeg forsøgte mig som rejseguide, jeg forsøgte mig som pædagogmedhjælper, jeg forsøgte mig på et kontor - indtil jeg heldigvis blev optaget på Journalisthøjskolen og måtte flytte til en anden landsdel.
SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>
Det er utrolig lærerigt som ung at møde et helt nyt miljø, som jeg gjorde der i Aarhus. Ligesom det virkelig rykkede, da jeg skulle i praktik og tilbragte et halvt år på fagbladet Ingeniøren, og skrev om noget, jeg virkelig ikke havde forstand på...
Ak ja, det var dengang. Vi havde skulderpuder, shake-frisurer og moviebokse.
Ad mindernes vej
Min tur ned ad mindernes vej stammer fra de dejlige billeder i tillægget, for ved siden af at blive voksen opstod også evnen og lysten til at tilberede og servere et godt måltid mad.
Jeg glæder mig til at lave maden fra vores tillæg, og måske skulle jeg overraske mine venner fra dengang med en retro-aften, hvor Alexis, Blake og Krystle fra Dallas selvfølgelig skal være kulisse inde i fjernsynet!
Velbekomme og venlig hilsen
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her (link fjernet)
Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.
Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"